Tag "funrali"

Londra përgatit funeralin e Thatcher

Në Londër u kryen të hënën prova për funeralin e ish-Kryeministres britanike Margaret Thatcher. Qindra anëtarë të personelit ushtarak britanik, përfshi banda dhe njësi speciale të rojave të nderit, morën