Tag "funksionoje"

Homazhe me rastin e 29 nëntorit, Naço: Shteti filloi të funksionojë

Ministri i Drejtesise, Nasip Naço, i shoqeruar dhe nga deputeti i Partisë Socialiste Fidel Ylli nga qyteti i Beratit ndërsa ishte i pranishem ne kuader te dites se çlirimit, eshte