Tag "funksionit"

Kukës, shkolla 9-veçare “Mamëz” krejtësisht jashtë funksionit

Shkolla 9-veçare “Mamëz” në fshatin Mamëz të Kukës që prej disa vitesh nuk njeh asnjë investim dhe ndodhet totalisht e shkatërruar. Aktualisht ajo është pa ujë të pijshëm, me dritare