Tag "funksionet"

Ja ushqimet që përmirësojnë funksionet e trurit

Ka disa ushqime të cilat janë veçanërisht të pasur me substanca si kripërat minerale, antioksidantët dhe aminoacidet, të cilët ndihmojnë në përmirësimin e funksioneve të trurit. Kombinimi i këtyre ushqimeve