Tag "funksional. plotesisht"

Ashton – Fyle: Zgjedhjet, provë vendimtare për në BE

Komisioneri për zgjerim në BE, Stefan Fule dhe baronesha Catherine Ashton kanë deklaruar se zgjedhjet parlamentare në Shqipëri më 23 qershor paraqesin një provë vendimtare për institucionet demokratike të vendit