Tag "funksional"

Aeroporti ndërkombëtar i Kukësit tashmë funksional

Bëhet gati për t’u vënë në punë Aeroporti i Kukësit. Në një udhëzim të përbashkët, i firmosur nga ministri i Financës, Shkëlqim Cani, dhe ai i Transporteve, Edmond Haxhinasto përcakton