Tag "funksion"

10 mënyra për ta bërë kompjuterin të funksionojë si i ri

Me kalimin e kohës, një kompjuter mund të fillojë të ngadalësohet, por ka disa truke që ju mund t’i përdorni për ta bërë atë të ndihet dhe të funksionojë sikur

Cani: Serveri i Thesarit është në funskion

Ministri i Financave Shkëlqim Cani i pyetur nga mediat pas nënshkrimit të marrëveshjes së huasë me Bankën Botërore për mirëmbajtjen e rrugëve, tha se “serveri i Thesarit punon”. Ndërsa në