Tag "fundshpinen"

Kim Kardashian, 3 mijë $ në ditë për fundshpinën

Fundshpina e Kim Kardashian është po aq e famshme sa edhe llogaria e saj në “Twitter” me 19 milionë ndjekës. Megjithatë, për shkak të formave të saj të bollshme dhe