Tag "fundosur"

Zbulimi i shekullit: Ja kush e fundosi Titanikun dhe pse

Kohët e fundit, një teori e re për fundosjen e Titanikut ka nisur të qarkullojë nëpër internet, por për të kuptuar se si mund të jetë e mundur fundosja e