Tag "fundosi"

EKSKLUZIVE! Ja greku që po fundos Ramën për fotografinë me Obamën (Foto)/ Nga av. Altin Goxhaj

Ja faksimilet e marrëveshjes gjyqësore ku shtetasi grek Vasilious Papadopoulos (Ëilliam Argeros) pranon përgjegjësinë e tij për orientimin e derdhjes së donacionit të paligjshem prej 80 mijë dollarësh për fotografinë

Të dhënat zyrtare të Eurovizionit, kush e fundosi Shqipërinë?

Nga të dhënat zyrtare të publikuara tashmë në faqen e festivalit europian del se në të paktën katër raste vlerësimi i jurisë së shteteve nuk ka qenë aspak i përafërt

Dëshmia që “fundosi” Frrokun

Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkoi për të pandehurin Arben Frroku burg përjetë i akuzuar për vrasjen e kryekomisarit Dritan Lamaj. Duke u bazuar në hetimin dhe faktet, prokurori i