Tag "fundosen"

Fundosen dy anije në Detin Mesdhe, mbi 700 të vdekur

Tjetër tragjedi në Mesdhe. Dy anije, njëra me të paktën 250 persona në bord dhe tjetra me 500 persona, janë fundosur në gjirin e Libisë. Lajmi është bërë i ditur