Tag "Fundjava e Mozilla-s"

Tiranë, mbahet Fundjava e Mozilla-s gjatë muajit shkurt

Pritet të mbajnë një aktivitet për të promovuar Mozilla-n si organizatë jofitimprurëse në datat 8-9 shkurt në Tiranë, përfaqësuesit e Mozilla-s në Shqipëri, Elio Qoshi dhe Redon Skikuli, së bashku