Tag "fundivitit"

Blerjet për festat e fundvitit kanë filluar por çmimet të kripura

Festat e fundvitit tashme jane kthyer tradite edhe per shqiptaret. Pema e krishtlindjes , dhe blerjet per Vitin e Ri kane filluar por cmimet nga viti ne vit behen te