Tag "fundin"

Inteligjenca Artificiale shënon fundin e njerëzimit

Stephen Hawking, astrofizikant dhe kozmolog në Universitetin e Kembrixhit dhe një grup fizikantësh po përhapin alarmin mbi inteligjencën artificiale, duke shkruar për “The Independent” se suksesi në krijimin e Inteligjencës