Tag "fullanit"

Prokuroria merr në pyetje ish-Guvernatorin, Fullani

Ish-Guvernatori Ardian Fullani ka mbërritur sot në orën 10:00 në Prokurorinë e Tiranës, pasi akuzohet për shpërdorim të detyrës. Kjo është hera e parë që Prokuroria vendos të marrë në

Prokuroria: Fullani të kthehet në burg

Prokuroria e Tiranës kërkon kthimin në burg të ish-Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani. Në rekursin e dorëzuar në Gjykatën e Lartë mësohet se prokuroria argumenton se ish-Guvernatori ka

Arrestimi i Fullanit, drejtimin e BSH e merr Elisabeta Gjoni

Pas arrestimit të Guvernatorit Ardian Fullani drejtimi i Bankës se Shqipërisë i kalon zv/Guvernatores së parë Elisabeta Gjoni. Kjo përcaktohet ne ligjin e Bankës se Shqipërisë, ne kodin e procedurave

Propozohet shkarkimi i Fullanit por të gjithë votojnë kundër

Këshilli i Bankës se Shqipërisë ka zhvilluar këtë te mërkure një mbledhje te jashtëzakonshme, me kërkese te dy anëtareve: Ermelinda Meksit dhe Dhori Kules. Pas diskutimeve te shumta qe zgjaten

Pasuria përrallore e Ardian Fullanit konkuron sheikun e Skraparit

Guvernatori i Shqipërisë, Ardian Fullani, për vite me radhë është akuzuar në media për abuzimet në këtë institucion. Madje, opozita e djeshme ka qenë kritikja më e fortë e tij.