Tag "Fullanin. qendrimi"

Këshilli Mbikëqyrës nuk shkarkon Fullanin. qendrimi pasi të përfundojë hetimi

Këshilli Mbikëqyrës dhe Guvernatori Fullani do të mbajnë qëndrim pasi të përfundojë hetimi i plotë i Prokurorisë për skandalin e vjedhjes së 713 milionë lekëve në Bankën e Shqipërisë. Detajet