Tag "Fujitsu ka zbuluar një mënyrë të sigurtë"

Aktivizimi i telefonit nëpërmjet skanimit të syrit (Video)

Fujitsu ka zbuluar një mënyrë më të mirë dhe më të sigurtë për të aktivizuar telefonin inteligjent. Kompania prezantoi në Kongresin Botëror të Telefonave prototipin më të fundit të telefonit