Tag "fugona"

Denoncimi në Civitas: Rama monopolizon transportin e udhëtarëve Tiranë-Elbasan

Janë të shumtë qytetarët që ankohen për mungesë fugonash dhe autobusësh për linjën Tiranë- Elbasan dhe anasjelltas. Një qytetar ka denoncuar në civitas.al situatën e krijuar së fundi ku janë

Urbanët sot grevë 24-orëshe, qytetarët te shqetësuar

Ashtu sikurse u bë e ditur Shoqata e Transportit Publik pas grevës 3-orëshe të zhvilluar një ditë më parë, sot po zhvillon një grevë 24-orëshe. I gjithë transporti publik në

Urbanët në protestë, qytetarët shtypen si sardele në fugona

Qytetarët e Tiranës që në orët e para të mëngjesit të sotëm janë shtyrë për të hipur nëpër fugona për shkak se mungonte shërbimi urban. Shoqata e autobusëve në Tiranë