Tag "Fufit"

Video-regjistrim. 600 mijë € për vrasjen e Doshit dhe Fufit

“Kanë qenë vënë 500 mijë euro për vrasjen e Tom Doshit dhe 100 mijë euro për vrasjen e Mëhill Fufit”, ka deklaruar gazetari i njohur Artan Hoxha në studion e