Tag "fufi"

Fufi: Jo zgjedhje në Kurbin, kryetarja e KQZ po merr vendime politike

Deputeti Mhill Fufi ka kërkuar pezullimin e zgjedhjeve për Bashkinë e Kurbinit duke denoncuar një sërë problematikash. Ai akuzoi kryetaren e KQZ, Lefterie Luzi se po merr vendime politike. “KQZ

Meta ka zhdukur Fufin dhe Frrokun nga Kuvendi

Në faqen zyrtare të Kuvendit të Shqipërisë jetëshkrimi i deputetëve Mark Frroku dhe Mhill Fufi mungojë. Në apel mungojnë edhe 19 emra të tjerë deputetësh. Ndërsa për deputetin Tom Doshi

Fufi në Prokurori: Nuk kam dijeni për ngjarjen

Edhe deputeti i Partisë Demokratike, Mhill Fufi, ka dhënë sot dëshminë e tij Prokurorinë e Krimeve të Rënda në lidhje me akuzat e deputetit Tom Doshi si dhe përfshirjen e