Tag "ftohtit"

Ekspozimi ndaj të ftohtit ndihmon në humbjen e peshës

Ekspozimi i rregullt ndaj të ftohtit të moderuar mund të jetë një mënyrë e shëndetshme dhe e qëndrueshme për t’i ndihmuar njerëzit që të humbasin peshë, thonë studiuesit në një