Tag "ftoht"

Alo! Këmbët e mia, a doni ngrohje?

Nëse gjatë dimrit jeni duke ecur në këmbë ose duke pritur autobusin dhe keni ftohët nga këmbët, kjo tani ka një zgjidhje, në fund të këti muaji do të dalin