Tag "ftohjes"

llaçi më i mirë kundër ftohjes dhe temperaturës

llaçi më i mirë kundër ftohjes dhe temperaturës së lartë trupore është pushimi, këshillon revista gjermane për shëndetësi Naturartz, në numrin e fundit. Meqë marrja e medikamenteve për uljen e