Tag "ftohje"

Ky është roboti që sjell picat në shtëpinë tuaj (Video)

Piceria e famshme “Domino”, ka filluar shpikjen e një roboti i cili do të sjellë picat në shtëpinë tuaj. Ai është një automjet i dërgesave që ka aftësi të shmangies

Çaji nga sherbela, kundër ftohjes

Ilaçi më i mirë kundër ftohjes gjatë kësaj periudhe është çaji i kamomilit, por dhe qumësht i ngrohtë me mjaltë. Sipas ekspertëve, bima që e dhuron çajin më efektiv kundër