Tag "Ftohja"

Ja si ndikon uthulla e mollës për trajtimin e shumë sëmundjeve, përfshirë edhe ftohjen

Është folur shumë sa i përket vetive kurative të uthullës së mollës. Megjithatë disa studime të fundit kanë treguar se uthulla e mollës është shumë e efektshe edhe për dhimbjet

Ilaçet më të mira kundër ftohjes dhe temperaturës

Ilaçi më i mirë kundër ftohjes dhe temperaturës së lartë trupore është pushimi, këshillon revista gjermane për shëndetësi Naturartz. Meqë marrja e medikamenteve për uljen e temperaturës subjektivisht mund ta

Frigoriferi që punon pa energji elektrike

Një kompani Holandeze ka rikthyer në kohë historin e njerëzimit për ruajtjen e ushqimeve. Kompani e quajtur “Weltevree” ka shpikur këtë paisje duke shmangur përdorimin e energjisë elektrike. Kjo paisje

Putin: Ftohja ndërmjet rusëve dhe ukrainasve, tragjedi

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, thotë se “tragjedia kryesore” e krizës në Ukrainë është “ftohja e popullit të Ukrainës dhe Rusisë”. Këto komente ai i bëri sot në Moskë në