Tag "ftoh"

Tensioni politik ftoh marrëdhënjet Shqipëri-SHBA

Situata e tensionuar dhe konflikti i brendshëm politik, ka sjellë pasoja në bashkëpunimet institucionale të Shqipërisë me SHBA. Konstituimi i grupit parlamentar të miqësisë Shqipëri-SHBA, i parashikua për mesditën e