Tag "fshsh"

MAS bllokon pasaportizimin e lojtarëve nga Kosova. FSHF: Rast i paprecedent

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka refuzuar nisjen e procedurave për pasaportat e futbollistëve, gjë që ka krijuar përplasje me Federatën Shqiptare të Futbollit. Nisur nga kjo situatë, FSHF e