Tag "FSHP"

“Evropiani, FSHP dhe Gjoza e fituan bastin”

Është zhvilluar të premten në mjediset e Universitetit të Sporteve në kryeqytet, mbledhja e Bordit Ekzekutiv të Federatës Evropiane të Peshëngritjes (EWF), ku të ftuar nderi kanë qenë presidenti i

Dopingu, FSHP paguan gjobën

Federata Shqiptare e Peshngritjes ka paguar një pjesë të gjobës prej 50 mijë eurosh, që iu vu nga institucioni më i lartë botëror i këtij sporti. Ky ndëshkim i FSHP-së