Tag "FSHN"

Studentët vazhdojnë protestat, Dekanati: E sajuar

Edhe pse kanë në shumë se një javë që studentët e fakultetit të Shkencave të Natyrës po protestojnë, instancat e arsimit ende nuk kanë reaguar në lidhje me kërkesat e

Policia dhunon studentët, protestuan në fakultet

Policia e shtetit dhunoi studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës pasi këta të fundit protestuan brënda ambjenteve të fakultetit kundër rritjes së tarifës së studimeve. Pa asnjë urdhër dhe