Tag "fshini te dhena"

Fshini të dhënat nga kompjuteri apo telefoni

Të gjithve na ka shkuar ndërmend që të fshijmë dokumentet e vjetra nga pasqyrat bankare dhe formularët tatimorë. Ekspertët e sigurisë rekomandojnë që të grisni faqet e punës në mënyrë