Tag "fshehtë"

Akuza ndaj Putin-it, ka formuar ushtri të fshehtë në Evropë

Sipas Daily Star, presidenti rus Vladimir Putin, kontrollon një rrjet të luftëtarëve elitarë në perëndim përmes shkollave të trajnimit që kalojnë zyrtarët e inteligjencës ruse, raporton. Ushtria sekrete e Putinit

Kamerë e fshehtë e tmerrshme për të uruar Halloween-in (Video)

Në rrugët e Londrës dikush ka vendosur që Halloween-in ta uroj me një kamerë te fshehtë që ka frikësuar pothuajse secilin qytetar që ka rënë pre e saj. Shikoni Videon.

Pakti i fshehtë i SHBA-së me Arabinë Saudite

Sipas Wall Street Journal, sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry është dakorduar me zyrtarë të Arabisë Saudite për trajnimin e rebelëve të besuar sirianë dhe përfshirjen direkte në operacionet ushtarake