Tag "fshehje pasurie"

ILDKP gjobit dhe kallëzon penalisht 14 zyrtarë, fshehën pasurinë

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, ka vendosur masë administrative dhe ka kallëzuar penalisht disa zyrtarë, me funksione kryesisht drejtuese, pasi akuzohen për