Tag "fshatrat"

Dështon moratoriumi i Kokës, pyjet vazhdojnë të priten

Shfaqjet televizive të Ministrisë së Mjedisit nuk ka të ndalur për moratoriumin e prerjes së pyjeve, nga ana tjetër zhveshja e tyre vazhdon pa ndërprerë. Disa banor të fshatrave Valas

17 shkolla në Gramsh pa mësim. Shkak shembja e urave që lidhin fshatrat

Janë mbushur plot 17 ditë pa mësim për 17 shkolla në dy fshatra të Gramshit, në Kukur dhe Kushovë. Shembja e urave që të lidhin me këto fshatra kanë bërë

Asgjësohen 341 bimë narkotike, në fshatrat Shemri dhe Ugren

Në vazhdim të aksioneve kundër kultivimit të bimëve narkotike, forcat e policisë së Lezhës, zbuluan dhe më pas i asgjësuan në ven 341 rrënjë bimë narkotike. Zëdhënësja e shtypit e