Tag "fshati trashovice"

Gramsh: Shembet ura në fshatin Trashovicë, rrezikon të izolohet zona

Prurjet e lumit Devoll rrezikojnë të izollojnë disa banor të fshatit Trashovicë të Gramshit. Si pasoj e prurjeve të shumta dhe amortizimit një pjesë e urës është shembur. Banorët e