Tag "fshatare"

Vriten 10, plagosen 12 për malin e kontestuar në Indi

Të paktën 10 persona janë vrarë dhe 12 të tjerë janë lënduar kur një person i armatosur sulmoi një fshat në veri-lindje të Indisë për shkak të një zënke për