Tag "frytëdhënëse"

Vuçiç: Pres që vizita e Ramës të shkojë mirë dhe të jetë frytëdhënëse

Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçiç ka thënë se pret që vizita e Edi Ramës të shkojë mirë dhe të jetë frytdhënëse. Ndërkohë duke u përgjigjur në një pyetje të gazetarëve