Tag "frytdhenes"

Rama-Ivanov: Bashkëpunim që t’i shërbejë zhvillimit ekonomik

Kryeministri Edi Rama mirëpriti në një takim Presidentin e Maqedonisë Gjorge Ivanov, i cili ndodhet për një vizitë zyrtare në Tiranë, si dhe delegacionin që e shoqëronte. Forcimi i bashkëpunimit