Tag "frymezuese"

Personat që publikojnë citate frymëzuese kanë nivel më të ulët inteligjence

Sipas një studimi të fundit njerzit që postojnë citate ftymëzuese kanë nivel më të ulët inteligjence. Gjithashtu këta persona kanë më shumë mundësi të jenë besimtarë fetarë dhe të fiksuar