Tag "frymen"

200 vjet nga lindja e De Radës. Solli frymën europiane në letërsinë shqipe

Aktivitetet ne kuadër të 200 vjetorit të lindjes së poetit të madh arbëresh Jeronim De Rada janë përmbyllyr sot me një simpozium shkencor të organizuar në ambjentet e Muzeut Historik

Basha: Rama shkatërroi frymën e bashkëpunimit

Kreu i PD-së Lulzim Basha akuzoi Kryeministrin Rama se me shfuqizimin gjashtë mujor të ligjit “Për nënpunësin civil”, i miratuar me konsensus dhe unanimitet në Kuvendin e Shqipërisë, shkatërroi frymën