Tag "frymemarrje"

Djegia e mbeturinave në Laç banorët probleme me frymëmarrjen

Prej dy ditësh qyteti i Laçit dhe rrethinat e tij janë mbuluar nga pluhuri dhe smogu. Kjo situatë ka ardhur si pasojë e djegies së mbetjeve urbane të qytetit të