Tag "frymarrja"

Studimi: Ja ushqimet që duhen shmangur kur keni sekrecione në sistemin respirator

Infeksionet e fytit gjatë kohës së dimrit janë shumë të shpeshta, por kur ato kanë mukuse kjo është problematike. Për të shmangur një gjë të till duhen shmangur disa ushqime,

Thith ajrin, nxirreni ajrin, ja çelësi i formës së mirë

Në shoqërinë tonë, ku mendja mbizotëron, ne kemi marrë zakonin e frymëmarrjes së shkurtër. Përveç kësaj, ne marrim frymë me gjoks dhe ajri kthehet në mushkëri dhe del me nxitim.

Si të veproni nëse ju zë një atak kardiakSi të veproni nëse ju zë një atak kardiak

Shumë persona vuajnë nga zemra, shumë prej tyre mendojnë me vete: “Nëse më zë një atak kardiak, si të veproj?” Kardiologët janë ata që kanë dhënë një zgjidhje të shpejtë.