Tag "fruthi"

Kujdes! Kush udhëton drejt Francës të bëjë vaksinën kundër Fruthit

Specialistja e ISHP-së, Silva Bino i bën thirrje të gjithë njerëzve që kanë lindur në vitet 80-90 dhe që kanë në plan të udhëtojnë drejt Francës për të ndjekur nga