Tag "frutat qe duhen te hahen me levore"

Ja cilat fruta duhet të hahen me lëvore

Ekspertët janë shprehur: Kthejeni thikën prapa në dollap. Ngrënia e frutave dhe perimeve me lëvore shton sasinë e vitaminave, na mbron nga kanceri dhe na shton nivelin e energjisë. Ja