Tag "frutat e marinuara"

Ushqimet e marinuara janë të rrezikshme

Sipas Akademisë Amerikane të Ushqimit dhe Dietës bëhet e ditur se për shumicën e njerëzve ushqimet e marinuara të detit janë të sigurta për shumicën e popullsisë., por përpara se