Tag "frutat dhe zarzavatet"

Sëmundjet kronike luftohen nga frutat dhe zarzavatet

Frutat dhe zarzavatet luftojnë sëmundjet kronike, ky rezultat vjen sipas një grupi kërkuesish në Australi,. Ndonëse për vite me radhë është vënë në dukje dhe nga mjekët për vlerat që