Tag "frutat dhe perimet"

Si t’i bësh fëmijët që të hanë frutat dhe perimet?

Të gjendur përpara larmishmërisë së ushqimeve të ndryshme fëmijët bëhen grindavecë në tryezë duke refuzuar ushqimet e shëndetshme.Gjithnjë e më shpesh bëhet e vështirë për prindërit apo gjyshet që t’u

Frutat dhe perimet janë antioksidantë të fuqishëm

Çdo ditë duhet të konsumoni fruta dhe perime se këto janë të shëndetshme për organizmin tuaj. Shpeshherë konsumimi i drithërave, brumërave dhe sheqerit sjell një mbingopje të organizmit me karbohidrate.

Pesë racione në ditë me fruta e perime ju zgjasin jetën

Nëse ju dëshironi të zgjasni jetën për plot tre vjet, atëherë duhet të konsumoni pesë porcione në ditë me fruta dhe perime. Studiuesit kanë monitoruar shëndetin dhe ushqimin e 71