Tag "fruta te thata"

Për të mbrojtur zemrën tuaj konsumoni fruta të thata

Nëse ju doni të mbroni zemrën tuaj duhet të konsumoni fruta të thata. Këto të fundit janë të pasura me vitamina, oligo-elemente dhe minerale. Frutat e thata përfaqësojnë thesare të