Tag "fruta dhe perime"

Rrisin jetëgjatësinë 5 porcione në ditë me fruta dhe perime

Këshillohet të konsumoni pesë porcione me fruta dhe perime në ditë nëse doni të rrisni jetëgjatësinë tuaj. Kjo këshillë vjen nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, ku thekson se ky lloj

Kujdes, ka fruta dhe perime që janë të rrezikshme për shëndetin

Qendra Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve kanë bërë me dije se disa fruta dhe perime janë të rrezikshme. Studimi gjeti se çdo vit në Shtetet e Bashkuara një