Tag "fron"

Monako në pritje të binjakëve mbretërorë. Po kujt i takon froni?

Është zyrtare, princi Albero i Monakos, 56 vje ç dhe bashkëshortja e tij Charlène, 20 vjet më e re se ai, janë në pritje të dy binjakëve. Lajmi është bërë

Kryeministri i ri indian e fton në ceremoni edhe homologun pakistanez

Kryeministri i posazgjedhur i Indisë Narendra Modi i ka ftuar liderët nga Pakistani por edhe nga shtetet tjera fqinje që të marrin pjesë gjatë javës së ardhshme në ceremoninë e

Froni i “kryeministrit të zgjedhur”

Nga Feti Zeneli Thënia e Fridrih Niçes, sipas të cilit: “Të gjithë duan ta arrijnë fronin: kjo është marrëzia e tyre, sikur lumturia të qëndronte në fron! Shpesh herë balta