Tag "frogba"

Drogba: Shkojmë në Londër për tu kualifikuar

“Chelsea është në zemrën time dhe s’kam asgjë kundër tyre, por dua të kualifikohem së bashku me ekipin tim dhe do të bëj të pamundurën për t’ia dalë mbanë. Jam